T. 0477 47 44 07 contact@beermatters.be

Consultancy, Degustaties & evenementen

Sommelier

Luc De Raedemaeker

Als Tasting Director van de Brussels Beer Challenge, jurylid bij internationale bierfestivals, docent bierkunde en door zijn jarenlange managementervaring kent Luc De Raedemaeker zijn weg in de professionele bierwereld. Hij weet wat er reilt en zeilt en… Wat er soms mist.

brouwerij

U zoekt een ervaren biersommelier die u met professioneel advies kan bijstaan bij de lancering van uw nieuw bier? Iemand die u als brouwerij kan inschakelen om een media-event mee te begeleiden? Of om workshops rond uw eigen biermerken te begeleiden?

Horecazaak

U laat uw klanten genieten van het beste dat uw keuken te bieden heeft, maar wil er nu ook eens echt uitspringen? Het verschil maken? Dat kan door die schotels te combineren met een bier dat er perfect bij past. U wil uw medewerkers de beste bieropleiding geven, dat kan met BeerMatters.

Bedrijf

Beermatters biedt als consulting partner out of box oplossingen en diensten aan, waarmee u bedrijf en uw producten op originele wijze in de kijker zet. U zoekt een origineel concept voor uw opendeurdag? U wil een niet-alledaagse productvoorstelling?

8 + 11 =