T. 0477 47 44 07 contact@beermatters.be

“There's nothing sadder than a town with no cheer”

Brouwerij

U zoekt een ervaren biersommelier die u met professioneel advies kan bijstaan bij de lancering van uw nieuw bier? Iemand die u als brouwerij kan inschakelen om een media-event mee te begeleiden? Of om workshops rond uw eigen biermerken te begeleiden?

BeerMatters heeft de nodige knowhow in huis om correct advies te geven. Samen met u werken we de juiste omschrijving, plaatsing binnen het uitgebreide marktsegment, best mogelijke foodpairing en eventueel naam, slogan en logo voor uw bier uit. Terecht wil u immers uw stempel drukken op de bijzonder drukbevolkte bierwereld.

Die eeuwige steeds dezelfde opendeurdag ook beu? Wilt u iets creatievers? Een evenement dat tot de verbeelding spreekt nog voor de eerste alcoholdruppel het hoofd heeft bereikt? U wil dat uw brouwerij een plek is waar bier-beleving geen loos begrip is?

Dat kan ook culinair. Net die andere kaas vinden die perfect bij uw bier past? Of waarom niet, chocolade of oesters? Dat kan inderdaad allemaal, in samenwerking met BeerMatters.

Of uw bier nu een degustatiebier of een verfrissende dorstlesser is, hoeft u echt niet van de beoordeling door de pers te laten afhangen. Daar kan u zelf met gerichte en strategische communicatie zelf wel de touwtjes in handen houden. BeerMatters kan u dankzij haar netwerk binnen de marketing en pr het juiste en werkbare advies verstrekken. Steeds uitgaande van de kracht van uw topbier. Dat spreekt.

Horecazaak

U laat uw klanten genieten van het beste dat uw keuken te bieden heeft, maar wil er nu ook eens echt uitspringen? Het verschil maken? Dat kan door die schotels te combineren met een bier dat er perfect bij past. De combinaties zijn schier eindeloos. Alle basissmaken komen dan ook voor in bier. Sommige bieren zijn eerder “droog” terwijl andere dan weer stroperig van karakter zijn. Die andere basissmaak, zout wordt dan weer gegenereerd door de mineralen in het brouwwater En ja hoor, ook de bittere en zurige toets is aanwezig. We durven zelfs nog een stapje verder gaan: ook “umami” is geen vreemde voor bier.

BeerMatters helpt u met deskundig advies.

Een evenwichtige selectie bieren op uw bierkaart en de juiste foodpairings werken natuurlijk alleen als al uw medewerkers mee zijn. Dat kan door ze te begeleiden via een workshop op maat. Eentje die de kunst van het bierschenken, foodpairing en de nodige bierkennis aanscherpt. Kortom, BeerMatters wil uw partner zijn om bierbeleving letterlijk op de kaart te zetten.

Hulp nodig bij het op punt stellen van uw bierkaart? Of op zoek naar speciaalbieren die er echt uit springen? Tips om te kunnen uitpakken met een origineel bier van de maand? Stuur een mailtje naar…. Of bel…

Bedrijf

Beermatters biedt als consulting partner out of box oplossingen en diensten aan, waarmee u bedrijf en uw producten op originele wijze in de kijker zet. U zoekt een origineel concept voor uw opendeurdag? U wil een niet-alledaagse productvoorstelling?

Of waarom niet, wil u een eigen bedrijfsbier ontwikkelen? Blond, bruin, zwart, …. wat zal het worden? U wenst een strategische samenwerking aangaan met een brouwerij? BeerMatters is thuis in de bedrijfswereld én de bierwereld.

Graag gaan we samen met u gericht op zoek naar ideale oplossing. . Door samen met u een oplossing uit te denken, en die van a tot z uit te werken en te beheren, dragen we bij tot uw succes. Die combinatie van een conceptuele, procesmatige aanpak, jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow staat garant voor success.

Bent u op zoek naar een leuke incentive, een originele nieuwjaarsreceptie, een spetterend personeelsfeest, een beertasting op maat van uw bedrijf en haar medewerkers of wil u hen de perfecte pint leren tappen? Dit kan in uw bedrijf of op een externe locatie. Wij verzorgen de volledige organisatie van uw event.

Neem dan snel contact op!

15 + 15 =