T. 0477 47 44 07 contact@beermatters.be

Verras uzelf, uw collega’s, klanten en vrienden met een overheerlijke bierdegustatie!

Bier & oesters: een smaak explosie

Elk bier heeft zijn geschiedenis

Geniet van kleur, geur en smaak. Proef vakmanschap en traditie. Buig voor het karakter in het glas… En smaak het echte bierverhaal!

De Griekse filosoof Plato wist het al: “Het was een wijs man die bier uitvond.” Bier is dan ook een ongelofelijk product. Een luxeproduct waar wij intens van kunnen genieten. Verras uzelf, uw collega’s, klanten en vrienden met een overheerlijke bierdegustatie! Een bierdegustatie voor kleine, middelgrote of grote groep kan inderdaad een perfecte incentive zijn voor uw werknemers of klanten. We nemen u met veel plezier mee op ontdekkingsreis door de wondere bierwereld. De keuzemogelijkheden zijn legio. Elke bierdegustatie wordt daarom op maat samengesteld. We voorzien de proefbieren, degustatieglazen, goedgezind en gemotiveerd personeel, gerichte oneliners en charmante verhalen.

Iets meer weten over biergeschiedenis, het brouwproces, verschillende brouwerijen of biertypes?

Dat kan perfect, maar waarom u eens niet wagen aan hemels bier en kennismaken met de verschillende Trappisten bieren. Hoe goddelijk zijn ze? Of wil u weten waarom hop hip is of wat de Amerikaanse artisanale brouwers van overheerlijk gerstenat uit hun ketels toveren? Ach, nee u gaat XXX met de meest extreme bieren op de markt? U hoort het al, BeerMatters creëert de bierdegustatie perfect op uw maat en die van uw bedrijf of organisatie. En perfect naar uw smaak…

Tja, en bij een biertje hoort een hapje horen we u denken.

En gelijk hebt u. Een beetje kaas? Maar hoort daar niet eerder wijn bij? Die combinatie is niet per se zaligmakend. Het zurige karakter van wijn en de romige smaak van kaas komen vaak met elkaar in conflict. De sterke punten van de ene maken die van de andere ongedaan. Bier past veel beter bij kaas. Maar welke kaas bij welk bier? En waarom eens niet een proeverij doen met bier en chocolade… of bier en oesters?

Neem dan snel contact op!

4 + 12 =